EUROLEAGUE

Στην όγδοη θέση του Adidas Next Gen ο Παναθηναϊκός

Στην όγδοη θέση του Adidas Next Gen ο Παναθηναϊκός

Την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο Adidas Next Gen της EuroLeague, με τον Γιώργο Καλαϊτζή να ξεκουράζει τον Γιώργο Καλαϊτζάκη στο τελευταίο παιχνίδι των "πρασίνων" στη Βαρκελώνη.

Δίχως νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο Adidas Next Gen της EuroLeague ο Παναθηναϊκός Superfoods, αφού δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπάνας, σε αγώνα κατάταξης. Οι "πράσινοι" κατέρρευσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να χάσουν το προβάδισμα κι, εν τέλει, το παιχνίδι (64-53), πετώντας στα σκουπίδια την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν για τρία δεκάλεπτα. Κι όλα αυτά δίχως τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Γιώργο Καλαϊτζή.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής των "πρασίνων" (που είχαν μόλις 2/20 τρίποντα) ήταν ο Κώστας Κουφόπουλος, με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 7 κλεψίματα σε 34'36'' συμμετοχής. Ο 18χρονος πλεϊμέικερ επιλέχθηκε μάλιστα να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τριπόντων της διοργάνωσης απόψε, έχοντας την ευκαιρία να δείξει αυτό που είναι... γνωστό: ότι διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ. Απόψε πάντως δεν βρήκε στόχο, απέναντι στη σλοβενική ομάδα, έχοντας 1/6 από την περιφέρεια.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 25-26, 36-39, 64-53.

Παναθηναϊκός Superfoods (Καλαϊτζής): Αλβέρτης 3, Κουφόπουλος 16 (1 τρίπ., 7 κλεψ.), Κάτσαρης 2, Αμβράζης, Πιλάβιος 6, Πολιτόπουλος 7, Κουλούρης, Σταθάκης 3 (1), Μπάλος 8, Χατζηβέρογλου 8.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ