EUROLEAGUE

Σίνγκλετον vs Τζέιμς: Ποιος ξέρει καλύτερα την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό;

Σίνγκλετον vs Τζέιμς: Ποιος ξέρει καλύτερα την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό;

Ο Μάικ Τζέιμς αναμετρήθηκε με τον Κρις Σίνγκλετον σε ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ποιος ξέρει περισσότερα; Η απάντηση στο VIDEO.

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο Κρις Σίνγκλετον, από την άλλη, περνάει τους πρώτους του μήνες στη χώρα μας. Έδειξε όμως αρκετά ανταγωνιστικός απέναντι στον βραχύσωμο γκαρντ σε ερωτήσεις που αφορούν το "τριφύλλι" και την Ελλάδα.

Η EuroLeague TV θέλησε να διαπιστώσει πόσο καλά γνωρίζουν τη νέα τους ομάδα και τη χώρα που τους φιλοξενεί, σε μια μονομαχία που κρίθηκε στα σημεία. Όσο κι αν περιμένετε πως ο Μάικ Τζέιμς θα έκανε "πάρτι", ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν το πάλεψε μέχρι τέλους.

Εντάξει, είναι λογικό ο πρώτος να απάντησε πιο γρήγορα σε ερωτήσεις που αφορούσαν το πιο γνωστό μνημείο της Αθήνας, τον πληθυσμό της και το πιο διάσημο ελληνικό φαγητό. Τα έχει ξανασυζητήσει αυτά, από τη θητεία του στον Κολοσσό. Ο Κρις Σίνγκλετον όμως, πήρε το αίμα του πίσω όταν οι ερωτήσεις έγιναν πιο "πράσινες" κι αφορούσαν τα εσωτερικά της ομάδας.

Για παράδειγμα, δεν χρειάστηκε παρά μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να απαντήσει πως ο Νικ Καλάθης είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Αντώνης Φώτσης ο πιο παλιός παίκτης στο ρόστερ. Όσο για το πότε ιδρύθηκε το "τριφύλλι"; Εδώ υπήρχε ένα μικρό... θεματάκι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ