EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Τα πάντα είναι πιθανά"

Ρίβερς: "Τα πάντα είναι πιθανά"

Ο Κέι Σι Ρίβερς στάθηκε στην έλλειψη συνέπειας από πλευράς "πράσινων" αλλά υπογράμμισε ότι τα πάντα είναι πιθανά και ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα να προκριθεί στο Final Four.

Ο Παναθηναϊκός κατέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο ό,τι έφτιαξε στο πρώτο, έχασε το πρώτο παιχνίδι από τη Φενέρμπαχτσε με 71-58 και σύμφωνα με τον Κέι Σι Ρίβερς ο λόγος ήταν η έλλειψη συνέπειας από πλευράς των "πρασινών", οι οποίοι δεν κατάφεραν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο για περισσότερο από 18 λεπτά.

"Στο πρώτο ήμασταν επιθετικοί, αλλά στο δεύτερο βγήκαν αυτοί πιο επιθετικοί στο παρκέ, βρήκαν κάποια ελεύθερα σουτ και τα έβαλαν. Οφείλαμε να είμαστε επί 40 λεπτά προσεκτικοί και συνεπείς στην απόδοση μας" τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε 4/4 σουτ στο πρώτο ημίχρονο αλλά μόνο 1/7 στο δεύτερο. Οι "πράσινοι" είχαν συνολικά 4/25 σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις 1/11 στην τελευταία περίοδο...

" Ήμασταν συνεπείς για περίπου 18 λεπτά, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, ειδικά όταν απέναντι μας έχουμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από εδώ και πέρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι και να βρούμε τον τρόπο να το κερδίσουμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτά τα Playoffs" συμπλήρωσε ο Ρίβερς.

Σίνγκλετον: "Καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο"

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε καταδικαστικό για τον Παναθηναϊκό. Εξήγηση, πάντως, για την κάκιστη εμφάνιση των "πράσινων" δεν υπάρχει... " Παίξαμε καλά για περίπου 20 λεπτά. Καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε στην επίθεση μας, επειδή η μπάλα κόλλησε πολλές φορές σήμερα και αυτοί έβαλαν πολλά ελεύθερα σουτ. Ανυπομονώ να έρθει η Πέμπτη. Αυτοί είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε" τόνισε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ