EUROLEAGUE

"Πυροβόλησε" ρεκόρ

"Πυροβόλησε" ρεκόρ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ, όμως για να γίνει αυτό χρειάστηκε να καταρρίψει το ρεκόρ εύστοχων τριπόντων στα playoffs της Euroleague. Δείτε ποιοι κατείχαν το ρεκόρ μέχρι να τους... αποκαθηλώσει το "τριφύλλι"

Απομένουν 43 δευτερόλεπτα για το φινάλε. Ο Νίκος Παππάς στέκεται στα 6,75μ. και χωρίς να το σκεφτεί πολύ σηκώνεται για να σουτάρει. Η μπάλα καταλήγει στο ρωσικό καλάθι και το σκορ γίνεται 80-75. Αυτό ήταν το 16ο τρίποντο του Παναθηναϊκού στην αποψινή (20/4) βραδιά κάτι που αποτελεί ρεκόρ! Στην κορυφή των περισσότερων τρίποντων σε μία βραδιά Euroleague στα playoffs βρίσκεται πλέον ο "καυτός" Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" είχαν 16/31 σουτ έξω από τα 6,75μ. κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό ευστοχίας 51%. Για να ανέβει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή χρειάστηκε να ρίξει από εκεί την Λαμποράλ Κούτσα και την Μπολόνια που είχαν σημειώσει από 15 τρίποντα κόντρα σε ΤΣΣΚΑ (το 2013) και Ταού (το μακρινό 2001). Παρεμπιπτόντως, ο Παππάς "έσπασε" σε ένα βράδυ, πέντε προσωπικά ρεκόρ, σε ό,τι αφορά τις παρουσίες του στη Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ