EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Υποχρεωμένοι να σφυρηλατηθούμε"

Πεδουλάκης: "Υποχρεωμένοι να σφυρηλατηθούμε"

Οι Στεφάν Λασμέ και Ρόκο Λένι Ούκιτς ταξίδεψαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια, όπου την Παρασκευή (29/11) οι "πράσινοι" θα συναντήσουν τη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τους τραυματίες και εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, για να πάρει το "διπλό".

To πρωί της Πέμπτης (28/11) ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βιτόρια, όπου την Παρασκευή (29/11, 21.30) θα συναντήσει τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ξεκάθαρος ως προς το ότι “ επιδιώκουμε πάντοτε τη νίκη”, πριν προσθέσει πως “ η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ότι η Λαμποράλ έχει ενισχυθεί, έχει βρει ρυθμό και παίρνει αποτελέσματα”.

Στην αποστολή των “πρασίνων” μετείχαν όλοι οι παίκτες, με τον “Αρτζι” να εξηγεί ότι “ αυτό που μας προβληματίζει είναι οι τραυματισμοί των Λάσμε και Ούκιτς. Ο Λάσμε έχει έναν τραυματισμό που ίσως να είναι σοβαρότερος απ' ό,τι φάνηκε αρχικά, ενώ ο Ούκιτς επίσης, ουσιαστικά είναι έξω. Έρχεται χωρίς προπόνηση και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα. Δεν μπορεί να βγάλει προπόνηση. Αν τον δείτε μετά από αγώνα, δεν μπορεί να περπατήσει. Πηγαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό

Ο Λάσμε δοκίμασε να μπει την Τρίτη, αλλά πόνεσε και οι εκτιμήσεις λένε πως κανονικά θα πρέπει να παραμείνει έξω για 15 μέρες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα. Αγωνιούμε για το πως θα είμαστε εμείς, αλλά παρόλα τα προβλήματα είμαστε υποχρεωμένοι να σφυρηλατηθούμε, ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει ο ΠΑΟ με το “διπλό” στην Ελλάδα είναι “ να ελέγξουμε το ρυθμό. Η Λαμποράλ είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίζει γρήγορα και βρίσκει ελεύθερα σουτ μέσα από την ταχύτητα του παιχνιδιού της”.

Eστίασε στη θέση “ένα”, για να εξηγήσει πως “ το ροτέισον των παικτών ειδικά στη θέση του point guard θα πρέπει να γίνει με προσοχή ώστε να μπούμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και όσο γίνεται να είναι ξεκούραστα κάποια παιδιά, όπως ο Δημήτρης που έχει τραβήξει το βάρος μέχρι τις 27 Νοεμβρίου”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ