EUROLEAGUE

Πάβλοβιτς: "Οι μεταγραφές μάς ανέβασαν επίπεδο"

Πάβλοβιτς: "Οι μεταγραφές μάς ανέβασαν επίπεδο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα, τονίζοντας πως η διαφορά του "τριφυλλιού" έχει να κάνει με την προσθήκη των νέων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα , συνεχίζοντας την αήττητη πορεία που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας:

" Χρειαζόμασταν αυτές τις προσθήκες, από τη στιγμή που ήρθαν τα παιδιά παίζουμε σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Ανεβαίνουμε διαρκώς, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο. Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στις δύο πλευρές του παρκέ, αναμφισβήτητα. Επιθετικά έχουμε σίγουρα πολύ περισσότερο ταλέντο. Απόψε παίξαμε πολύ καλή άμυνα κι έτσι δεν επιτρέψαμε στη Μάλαγα να μας απειλήσει ιδιαίτερα", ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη δική του παρουσία στην ομάδα, που περιορίζεται πλέον στους αγώνες της Euroleague: " Ό,τι κι αν ζητήσει ο κόουτς, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να το κάνω. Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο, παρά μόνο να κερδίζει η ομάδα".

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός; " Πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή προέχει ο τελικός του Κυπέλλου και στη συνέχει ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα. Χάσαμε στην έδρα μας οπότε θέλουμε να ρεφάρουμε το κακό αποτέλεσμα. Πλέον παίζουμε σε άλλο επίπεδο, είμαστε καλύτεροι και αυτό είναι θετικό", απάντησε και κατέληξε αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα:

" Είμαστε έμπειροι παίκτες, ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση. Θα είναι σα να παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος θα φωνάζει και θα μας αποδοκιμάζει, αλλά ξέρουμε τι να κάνουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ