EUROLEAGUE

Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Νικ Καλάθης

Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Νικ Καλάθης

Χωρίς τέσσερις παίκτες λόγω ίωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Νικ Καλάθη, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Superfoods προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο μήνας των ντέρμπι ξεκίνησε και οι “πράσινοι” βάζουν μπροστά, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα τους παρουσιαστούν, με τα κυριότερα φυσικά να είναι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, πρώτα για τηνEuroLeagueτην Παρασκευή (6/1) κι εν συνεχεία για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που προέχει όμως, είναι η αναμέτρηση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι εκεί επικεντρώνεται από σήμερα η προετοιμασία του “τριφυλλιού”. Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη καθώς ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ενώ μετά την ήττα στο Καζάν δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος από τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Παράλληλα, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ο οποίος πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στηνEuroLeagueκαι στο πρώτο του ντέρμπι με την φανέλα του “τριφυλλιού” θα δώσει ακόμα μία σημαντική λύση στον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ιταλός φόργουορντ προετοιμάζεται για να έχει τον δικό του ρόλο, ώστε να βοηθήσει τους “πράσινους” να φύγουν με το “διπλό” και το τεχνικό επιτελείο θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του.

Ο Καταλανός τεχνικός μετά το διήμερο ρεπό, φρόντισε να βάλει ξανά τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς αναλύοντας το πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν ενόψει του πρώτου ντέρμπι για το 2017. Από την προπόνηση πάντως, απουσίαζαν οιΝικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζηςλόγω ίωσης και παρέμειναν κλινήρεις ενώ επέστρεψε στη δράση ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Την Τρίτη (3/1) θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα και ο αρχηγός του “τριφυλλιού”, ώστε ν' ανέβει για τα καλά η ένταση στις προπονήσεις για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ