EUROLEAGUE

Παππάς: "Όλα είναι στο χέρι μας"

Παππάς: "Όλα είναι στο χέρι μας"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε πως κύριο ζητούμενο του Παναθηναϊκού (πέραν της νίκης) είναι "να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια". Σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο ΤΟΡ16, είπε πως όλα εξαρτώνται από την παρέα του.

Ο Νίκος Παππάς διευκρίνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν εξετάζει τα σενάρια. Οι "πράσινοι" έχουν επικεντρωθεί στο πώς θα νικήσουν τη Λαμποράλ Κούτσα (29/11) και θα κάνουν μόνοι τους τη δουλειά τους (βλ. πρόκριση στο ΤΟΡ16).

"Το βαθμολογικό κίνητρο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια", εξήγησε ο 23χρονος γκαρντ, για να προσθέσει "πρέπει να δείξουμε πως στο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτεροι για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα η ομάδα είναι καλύτερη και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν έχω εξετάσει όλα τα σενάρια και τις βαθμολογίες. Μας απασχολεί να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Από τη στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θεωρώ πως όλα είναι στο χέρι μας".

Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει φέτος στον Παναθηναϊκό, είχε συμβεί και πέρυσι. Αλλά ο Παππάς θύμισε πως δεν έχει... άποψη " γιατί πέρυσι δεν ήμουν στην ομάδα για να ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος έχει λίγο δυσανασχετήσει αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ώστε στο τέλος να φτάσει να διεκδικήσει όλους τους τίτλους".

Σε ό,τι αφορά το ματς με τους Βάσκους, εστίασε στο "όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε το πρόσωπο που θέλουμε και παρουσιάζουμε σε όλα τα ματς. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ. Στο πρώτο ματς η Λαμποράλ παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες. Στην έδρατης είναι πολύ πιο δυνατή. Ο κόσμος τη βοηθάει. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό.



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ