EUROLEAGUE

"Όχι" της EuroLeague για φιλικό του Παναθηναϊκού με ομάδα από το ΝΒΑ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε τις διαδικασίες για να δώσει φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με μία ομάδα του ΝΒΑ, αλλά η απάντηση που έλαβε από την EuroLeague γι αυτό ήταν αρνητική.

Με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods οραματιζόταν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο ΝΒΑ με τη συμμετοχή μιας ομάδα του ΝΒΑ. Στο "τριφύλλι" ήταν διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα στη διάρκεια του φθινοπώρου μία κορυφαία ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, με... προδιάθεση για τους Boston Celtics λόγων των κοινών χρωμάτων και του σήματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν αφορούσε αποκλειστικά στους ίδιους.

Σύμφωνα με το καταστατικό της EuroLeague, οποιαδήποτε φιλική αναμέτρηση ομάδας της διοργάνωσης πρέπει να παίρνει την σχετική έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή. Κάτι που στην προκειμένη φάση δεν έγινε, με αποτέλεσμα να... ολοκληρωθούν άδοξα οι αρχικές εργασίες που είχαν ξεκινήσει στα κεντρικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Δεδομένης της αρνητικής απάντησης που εισέπραξαν, οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι πλέον να κοιτάξουν σε διαφορετική κατεύθυνση, απευθυνόμενοι σε ομάδα εκτός του ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ