EUROLEAGUE

Ούκιτς: ''Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!''

Ούκιτς: ''Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!''

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (03/04, 21:30) τη Μάλαγα με φόντο την πρόκριση στα playoffs και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη!

Οι ''πράσινοι'' έχουν την ευκαιρία να ''σφραγίσουν'' την πρόκριση στα playoffs στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ουνικάχα που παίζει τη... ζωή της στο ΟΑΚΑ.

Οι Ισπανοί θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά ωστόσο ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τονίζει με νόημα ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μια επιλογή και αυτή είναι η νίκη!

Ο Κροάτης γκαρντ αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα των ''πράσινων'' στο Palacio de Deportes: ''Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για εμάς. Ξέρουμε την Ουνικάχα πολύ καλά. Όλα τα παιχνίδια κόντρα στη Μάλαγα είναι πολύ δύσκολα. Πέρσι, φέτος… Μας κέρδισαν στον πρώτο αγώνα όμως έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μόνο μια επιλογή και αυτή είναι η νίκη! Στο πρώτο παιχνίδι δεν βγάλαμε ενέργεια και η Ουνικάχα το εκμεταλλεύτηκε. Είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι της. Τους βρήκαμε σε πολύ καλή μέρα ενώ έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όμως δεν πρόκειται να επαναλάβουμε ό,τι έγινε στη Μάλαγα. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εμάς, σίγουρα''.

Εν συνεχεία ο Ούκιτς απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ: ''Δεν συνηθίζω να λέω στους φιλάθλους μας να έλθουν στο γήπεδο αφού είναι πάντα εκεί και το ξέρουν. Ίσως όμως επειδή η Ουνικάχα δεν είναι ίσως το μεγάλο όνομα για κάποιους φιλάθλους, θα τους πω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τους χρειαζόμαστε, θέλουμε την ενέργειά τους, θέλουμε μια ατμόσφαιρα όπως αυτή στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας αφού αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ