EUROLEAGUE

Όταν ο Ρούντι Φερνάντεθ "την είπε" στον Μάικ Τζέιμς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενοχλημένος από τον Μάικ Τζέιμς, ο Ρούντι Φερνάντεθ άνοιξε διάλογο μαζί του 54 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του Game 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι συνέβη.

Με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προβάδισμα έξι πόντων ( 80-86 ), ο Παναθηναϊκός μπήκε στο τελευταίο λεπτό του Game 2 με στόχο να κάνει ένα μικρό μπασκετικό θαύμα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ χρειαζόταν ένα γρήγορο καλάθι, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Μάικ Τζέιμς κι εκείνος βρήκε απέναντί του τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Ο Αμερικανός του Εξάστερου αποφάσισε να διεισδύσει προς το καλάθι των Ισπανών, ο αντίπαλός του προσπάθησε να του κόψει τον δρόμο, χρεώθηκε όμως με φάουλ από τους διαιτητές που έστειλαν τον Τζέιμς στη γραμμή. Καθώς, λοιπόν, ο δεύτερος πήγαινε για να εκτελέσει τις βολές του, ο Φερνάντεθ τον κατηγόρησε για φλόπινγκ, λέγοντάς του πως τίναξε με υπερβολή το κεφάλι. Ο 28χρονος guard δεν άφησε τον Ρούντι να του "χαλάσει το μυαλό", έβαλε τις βολές, μείωσε στους τέσσερις (82-86), αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Ήταν, πάντως, κάπως αστείο να βλέπει κανείς τον Ρούντι Φερνάντεθ, έναν κατά κοινή ομολογία σπουδαίο αθλητή, να κατηγορεί αντίπαλό του για φλόπινγκ, ακόμη κι αν εκείνος υπερέβαλλε για να κερδίσει το φάουλ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ