EUROLEAGUE

Όλοι "μέσα" για Μπάμπεργκ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Á) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπάμπεργκ (19/10, 21:15) ξεκίνησε, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να επιστρέφει στα υπ' όψιν του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods έδειξαν απέναντι στον ΠΑΟΚ τα πρώτα δείγματα... αντίδρασης μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, με αυτά που έρχονται βεβαίως να είναι πιο σημαντικά. Οι "πράσινοι" υποδέχονται την Μπάμπεργκ (19/10, 21:15) για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, κυνηγώντας τόσο την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, όσο και την ουσιαστική βελτίωση της ψυχολογίας τους εν όψει της συνέχειας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον "δικέφαλο". Ο 23χρονος γκαρντ προπονείται εδώ και μερικές ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας πως έχει αφήσει -για τα καλά- πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για ενάμιση μήνα.

Εξάλλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθύμισε στους φίλους της ομάδας τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, αλλά και για το EuroLeague Mini Pass:

" Να υπενθυμίσουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μπάμπεργκ, τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Euroleague, το Euroleague Mini Pass καθώς και των καρτών διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

Οι φίλαθλοι που αγοράζουν το Mini Euroleague Pass μέσω του Viva.gr πρέπει να παραλάβουν την κάρτα τους αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας μαζί τους τον κωδικό της παραγγελίας τους, εναλλακτικά με επιπλέον χρέωση υπάρχει δυνατότητα παραλαβής μέσω courier.

Την ημέρα του αγώνα με την Μπάμπεργκ (19/10), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)"!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ