EUROLEAGUE

Με... Βανδή ο Παναθηναϊκός στην Ulker Sports Arena

Με... Βανδή ο Παναθηναϊκός στην Ulker Sports Arena

Η καφετέρια της Ulker Sports Arena κινούνταν σε ρυθμούς... Δέσποινας Βανδή, ενόσω οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods προπονούνταν στο γήπεδο που θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε (19/1, 19:30).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (19/1, 19:30) ολοκληρώθηκε, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι "πράσινοι", που έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1) στην Κωνσταντινούπολη, πάτησαν στο παρκέ της Ulker Sports Arena, παίρνοντας την πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Κι αν πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Λουίτζι Ντατόμε, όταν μπήκε στο γήπεδο για την προπόνηση ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του "τριφυλλιού".

Με... Βανδή ο Παναθηναϊκός στην Ulker Sports Arena

Μετά το "διπλό" στο ΣΕΦ άλλωστε, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να πάρουν ακόμη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που θα τους βοηθήσει να εδραιωθούν στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Πέραν της δράσης εντός παρκέ πάντως, υπήρχε κάτι ακόμη που... τράβηξε την προσοχή. Ποιο ήταν αυτό; Η Δέσποινα Βανδή! Στο "Cafe Crown", την καφετέρια που βρίσκεται στην Ulker Sports Arena, δίπλα στην μπουτίκ της τουρκικής ομάδας, ακούγονταν άσματα της Δέσποινας Βανδή.

Με... Βανδή ο Παναθηναϊκός στην Ulker Sports Arena
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ