EUROLEAGUE

Μαυροκεφαλίδης: "Με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ"

Μαυροκεφαλίδης: "Με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στον Γιάννη Σταυρουλάκη για την εκπομπή "Πολλά κιλά μπάλα" για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους "8" της Ευρωλίγκα, παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-68.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στον Γιάννη Σταυρουλάκη για την εκπομπή «Πολλά κιλά μπάλα» για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους "8" της Ευρωλίγκα, παρά την ήττα των "πράσινων" από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-68.

Για την πρόκριση στα πλέι οφ: "Ήρθε με περιπετειώδη τρόπο αλλά προκριθήκαμε. Πάμε στη Μόσχα να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ σε μιά δύσκολη σειρά. Οι Ρώσοι είναι το ξεκάραρο φαβορί".

Για την ψυχολογία στην ομάδα: "Πάμε με καλή ψυχολογία. Είμαστε επαγγελματίες και έμπειροι. Ξέρουμε να χειριζόμαστε καταστάσεις μετά από ήττες".

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα: "Δε μπορούμε να αναλύσουμε τώρα τακτική. Σημασία έχει ότι περάσαμε".

Για τις διαφορές της ΤΣΣΚΑ σε σχέση με την περσινή ομάδα: "Έχει άλλη φιλοσοφία. Άλλο προπονητή. Διαθέτει ταλέντο και ψηλά κορμιά. Πρέπει να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ καίγεται αυτό είναι σίγουρο. Η σειρά είναι στις τρεις νίκες μακάρι να κερδίσουμε εμείς".

Για τις ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που κρατούν ψηλά τη σημαία στην Ευρώπη: "Έτσι είναι. Η σημαία του ελληνικού μπάσκετ είναι ψηλά. Και οι δύο αυτές ομάδες θα συνεχίσουν να την κρατούν ψηλά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ