EUROLEAGUE

Ματσιούλις: "Είχαμε ενέργεια και κάναμε την ανατροπή"

Ματσιούλις: "Είχαμε ενέργεια και κάναμε την ανατροπή"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λιέτουβος, αλλά και στην ενέργεια που έβγαλαν οι "πράσινοι" για να κάνουν την ανατροπή.

Ο Γιόνας Ματσιούλις στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός για να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας.

" Μπήκαμε λίγο φοβισμένα στον αγώνα, όμως καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς. Στο δεύτερο είχαμε ενέργεια και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα", δήλωσε ο Ματσιούλις.

Για την πορεία των "πρασίνων" στον όμιλο δήλωσε: " Πρέπει να νικήσουμε τις περισσότερες ομάδες γιατί είμαστε καλύτεροι. Δεν θα μπορέσουμε πάντα να γυρνάμε αγώνες από το -13 όπως κάναμε τώρα. Είναι δύσκολο να πούμε αν αυτός ο αγώνας ήταν ζωής ή θανάτου, όμως πρέπει να κάνουμε νίκες γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα''.

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ανέφερε: " Είναι θετικό ότι γυρίσαμε στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας, είχαμε τους οπαδούς στο πλευρό μας και αγωνιστήκαμε στο παρκέ όπου προπονούμαστε. Οι εντός έδρας αγώνες είναι πολύ σημαντικοί στην Ευρωλίγκα και είμαστε ευτυχισμένοι που γυρίσαμε στο ΟΑΚΑ''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ