EUROLEAGUE

Ξανά κατάμεστο το ΟΑΚΑ

Ξανά κατάμεστο το ΟΑΚΑ
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/3, 20:00), με τους φίλους του "τριφυλλιού" να έχουν αγοράσει ήδη 11.000 εισιτήρια. Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (18/3) η προετοιμασία.

Με τρεις σερί ήττες να τον βαραίνουν, ο Παναθηναϊκός "καίγεται" για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης . Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει στραμμένη την προσοχή της στο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα", η οποία -από την πλευρά της- ψάχνει το "διπλό", που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης του πέμπτου ομίλου.

Τα προβλήματα λείπουν -μετά από καιρό- για τους "πράσινους", οι οποίοι θα έχουν για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι στην Euroleague τη δυναμική στήριξη των φίλων τους, οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει περισσότερα από 11.000 εισιτήρια. Παρεμπιπτόντως, όσοι ψάχνετε ακόμη τρόπο να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (20/3, 20:00), μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Stoiximan.gr , με τους τρεις νικητές που θα προκύψουν να παίρνουν μαζί την παρέα τους και να βλέπουν από κοντά το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Όσον αφορά, τώρα, την προετοιμασία για το παιχνίδι, μοναδικοί απόντες θα είναι οι Αντώνης Κόνιαρης και Γιώργος Παπαγιάννης. Ο πρώτος λόγω ίωσης κι ο δεύτερος λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο 17χρονος σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ