EUROLEAGUE

Κορυφαίος για τον Μάρτιο ο Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Μαρτίου στην EuroLeague, για να φέρει το σχετικό βραβείο στο ΟΑΚΑ μετά από πέντε (!) χρόνια.

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού Superfoods και η δυνατότητά του να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague οφείλεται εν πολλοίς στον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος "πάτησε" κι άλλο το γκάζι τον τελευταίο μήνα, προσφέροντας σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι, ο φόργουορντ/σέντερ των "πρασίνων" αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Μαρτίου στην EuroLeague, μετρώντας 15.2 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.3 κοψίματα και 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο σε αυτό το διάστημα. Οι αριθμοί του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί, αν σκεφτεί κανείς ότι συνοδεύονται από εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (56.3%), τρίποντα (44%) και βολές (81.5%).

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το πρώτο βραβείο που φτάνει σε "πράσινα" χέρια για MVP του μήνα στην EuroLeague μετά από πέντε χρόνια. Τότε, που ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε το back to back τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012, πριν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο του (χρονικά) Final Four. Κάτι το οποίο στοχεύει να κάνει κι ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος θα παραλάβει το σχετικό βραβείο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του "τριφυλλιού" στα playoffs.

Στην ιστορία της EuroLeague, πριν από τον Κρις Σίνγκλετον, οι "πράσινοι" που είχαν κατακτήσει τη σχετική ατομική διάκριση ήταν -πλην του Δημήτρη Διαμαντίδη- οι Ραμούνας Σισκάουσκας (Απρίλιος 2007) και Μάικ Μπατίστ (Νοέμβριος 2006).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ