EUROLEAGUE

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Τιμή και υπερηφάνεια για τον Ιτούδη"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Τιμή και υπερηφάνεια για τον Ιτούδη"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της Euroleague, εξηγώντας πως "αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο να βλέπει ένα δικό του παιδί να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης".

Ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Euroleague έπειτα από το 2008 και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη τον άλλοτε ασίσταντ κόουτς του "τριφυλλιού" για την τεράστια επιτυχία με την "ομάδα του στρατού". Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέστειλε προσωπικές επιστολές στους Δημήτρη Ιτούδη και Αντρέι Βατούτιν για την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει την ομάδα της ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας! Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που έχει "ανδρωθεί" προπονητικά στον Παναθηναϊκό και αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο να βλέπει ένα δικό του παιδί να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης.

Για τον Παναθηναϊκό, είναι σημαντικό άνθρωποι που γαλουχήθηκαν μέσα στην οικογένειά μας και δούλεψαν σύμφωνα με τις αξίες μας, όπως είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, να παραμένουν πρεσβευτές των ιδεών και των αρχών του συλλόγου μας. Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει όλους με μεγάλη υπερηφάνεια!"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ