EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: ''Πίεση, ούτως ή άλλως''

Ιβάνοβιτς: ''Πίεση, ούτως ή άλλως''

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός ζει με την πίεση, ανεξάρτητα με το αν οι ''πράσινοι'' εξασφαλίσουν από αύριο (28/11) την πρόκριση στο TOP-16, με νίκη επί της Μπάγερν. Τι δήλωσαν οι Νέλσον, Παππάς.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να ''σφραγίσει'' την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague με νίκη επί της Μπάγερν (28/11, 21:00) και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην ενίσχυση των Βαυαρών, με την προσθήκη του Μπο ΜακΚάλεμπ.

''Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια κλασική γερμανική ομάδα. Παίζει με ένταση για 40 λεπτά. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν σταματά να προσπαθεί. Ανέβηκε ποιοτικά με την απόκτηση του ΜακΚάλεμπ. Είναι πολύ δυνατός στο ''1 εναντίον 1'' και συνιστά μια προσθήκη που αλλάζει το επίπεδό τους'' εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς ρωτήθηκε για το αν η πρόκριση θα μειώσει το άγχος του Παναθηναϊκού. ''Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε αύριο, συνεχίζουμε το ίδιο σκεπτικό. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κατά την άποψή μου, η πίεση υπάρχει ούτως ή άλλως''.

Νέλσον: ''Δεν μου είναι καθόλου εύκολο''

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ... δύσκολο για τον ίδιο να βλέπει τους αγώνες από την τηλεόραση. Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε: ''Είμαι πολύ ανυπόμονος να παίξω. Να μπω ξανά σε ρυθμούς αγώνων, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστέψτε με, δεν μου είναι καθόλου εύκολο να κάθομαι σπίτι και να βλέπω τους αγώνες από την τηλεόραση. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος. Αυτή την εβδομάδα πήρα το ΟΚ από τους γιατρούς για να τρέξω. Πλέον θα δούμε πως ανταποκρίνεται το κορμί μου σε ρυθμούς προπονήσεων''.

Ιβάνοβιτς: ''Πίεση, ούτως ή άλλως''

Εν συνεχεία, εξήγησε πως ''έχω δει όλα τα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Προσπαθώ να μαθαίνω όσο πιο πολλά γίνεται για την ομάδα και τον τρόπο που παίζει. Μου αρέσει που παίζουμε καλή άμυνα. Όταν έχεις τόσους σουτέρ όπως εμείς, είναι δύσκολο για τις αντίπαλες ομάδες να μας αντιμετωπίσουνε. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα''.

Παππάς: ''Στο χέρι μας η πρόκριση''

Ο Νίκος Παππάς στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Μπάγερν και τη δυνατότητα του Παναθηναϊκού να ''κλειδώσει'' την πρόκριση στο TOP-16, με νίκη επί των Βαυαρών. ''Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, με δεδομένο ότι πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε στο TOP-16. Όλοι μας γνωρίζουμε τη μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα με την Μπάγερν, αφού ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη του Μπο ΜακΚάλεμπ. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε πολύ στην περιφέρεια''.

Ο 24χρονος γκαρντ ρωτήθηκε για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Audi Dome, από τους Βαυαρούς. ''Δεν δείξαμε τη συγκέντρωση και τη διάθεση που έπρεπε. Δεχτήκαμε πόντους από παίκτες που λογίζονται ως αναπληρωματικοί. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ. Όλα είναι στο χέρι μας''.

'Οσο για το τι περιμένει ενόψει της συνέχειας; ''Δεν μπορούμε να κοιτάμε πολύ μακριά. Η πρόκριση είναι σημαντική. Για εμάς, προέχει το αυριανό (28/11, 21:00) παιχνίδι με την Μπάγερν''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ