EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ"

Ιβάνοβιτς: "Μόνο νίκες στο ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (30/12, 22:00). Τι είπαν οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ΝτεΜάρκους Νέλσον για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αύριο το βράδυ (30/12, 22:00), θέλοντας να πάρει το πρώτο του δίποντο στο Top 16. Αρχικός στόχος των "πρασίνων" στη δεύτερη φάση της Euroleague είναι να κρατήσουν αλώβητο το ΟΑΚΑ και, εν συνεχεία, να κερδίσουν κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Με αυτό το σκεπτικό βαδίζει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σκεπτόμενος τον αγώνα με τους Ισραηλινούς.

" Το πρώτο μας παιχνίδι στο Top 16 είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε", δήλωσε ο προπονητής του "τριφυλλιού" στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Από την πλευρά του, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να έρθει η νίκη: " Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA με τα τελευταία χρόνια: καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα. Παίζουν καλά και γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ του".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ