EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Κρίμα για την ήττα"

Ιβάνοβιτς: "Κρίμα για την ήττα"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπενθύμισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα 5 παιχνίδια για την πρόκριση στα playoffs της Euroleague ενώ ο Εστέμπαν Μπατίστα μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία των "πράσινων".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στάθηκε στο σερί της Μπαρτσελόνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του "τριφυλλιού" στο TOP-16.

"Κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι στο οποίο παίξαμε πολύ καλά εκτός από 4-5 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κρίμα γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας έδινε πλεονέκτημα. Ωστόσο έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να μπούμε στην τετράδα" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μαυροβούνιος κόουτς.

Ο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για το στοιχείο που έκρινε τον αγώνα με τους Καταλανούς: "Η στιγμή κλειδί ήταν όταν νικούσαμε 32-30 και είχαμε κατοχή, αστοχήσαμε και μας έκαναν ένα σερί 12-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν στιγμές που μία φάση ή ένα λάθος θα μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι".

Μπατίστα: "Πιο δύσκολα τα πράγματα"

Ο Εστέμπαν Μπατίστα στάθηκε στη μεγάλη, χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού: "Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάποια λάθη δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε τον έλεγχο που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το στόχο μας".

Εν συνεχεία ο Ουρουγουανός σέντερ πρόσθεσε: "Γνωρίζουμε ότι πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε ματς. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που παίζει πολύ καλά, εκμεταλλεύεται κάθε λάθη του αντιπάλου. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι".

Αναφορικά στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στο TOP-16, εξήγησε: "Στόχος μας είναι να είμαστε στην τετράδα. Δεν είμαστε στη θέση να επιλέξουμε θέση. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά γιατί το γκρουπ πλέον είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχουμε πέντε ακόμη παιχνίδια, είμαστε ακόμη σε καλή θέση, αλλά σίγουρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ