EUROLEAGUE

Η τρίτη επίσκεψη στην Πόλη και τα Ίμια

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός Superfoods αναζητά την τρίτη εκτός έδρας νίκη του στη EuroLeague, ώστε να μην χάσει πολύτιμο έδαφος ενώ ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της "Hurriyet".

Οι προηγούμενες δύο επισκέψεις του "τριφυλλιού" στην Πόλη δεν συνοδεύτηκαν με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε Εφές και Φενέρ. Το αντίθετο θα επιδιώξει αυτή τη φορά η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ που βρίσκεται στην ηλιόλουστη Κωνσταντινούπολη, με στόχο να πάρει το "διπλό" απέναντι στη Γαλατά και να μην μπει σε περιπέτειες.

Για την ώρα οι Τούρκοι δεν πολυασχολούνται με αυτό το ματς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως την Παρασκευή (3/2, 19:00) το "Αμπντί Ιπεκτσί" θα είναι ήσυχο.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Η τρίτη επίσκεψη στην Πόλη και τα Ίμια

Τα Ίμια στο επίκεντρο

Πέρα από λίγες λέξεις σχετικά με τα πλάνα του Εργκίν Αταμάν ο τουρκικός Τύπος δεν έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή την αναμέτρηση. Αντίθετα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Hurriyet» φιλοξενείται ο Πάνος Καμμένος. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας την Τετάρτη (1/2) πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων τιμώντας τη μνήμη των τριών, Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού -Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού- που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, με αφορμή τη συμπλήρωση 21 ετών από τον θάνατό τους κατά την πτώση του ελικοπτέρου και στην τουρκική εφημερίδα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η τρίτη επίσκεψη στην Πόλη και τα Ίμια

Πασκουάλ: "Η άμυνα θα φέρει τη νίκη"

Για να περάσουμε ξανά στα δικά μας, οι "πράσινοι" ταξίδεψαν το μεσημέρι για την Κωνσταντινούπολη, δίχως αγωνιστικά προβλήματα. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αναζητά το τρίτο της "διπλό" στην EuroLeague για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την εξασφάλιση μιας θέσης στην οκτάδα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως " τη δεδομένη χρονική στιγμή η Γαλατάσαραϊ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της όπου έχει δύο σερί νίκες. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Όπως σε κάθε ματς στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίξεις καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, αν θες να έχεις ελπίδες για να κερδίσεις", ενώ συνέχισε αναφερόμενος στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε της regular season: " Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Θα πρέπει να έχουμε το μυαλό και την προσοχή μας μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε και τίποτα περισσότερο".

Από μέρους του, ο Κρις Σίνγκλετον ανέφερε: " Θέλουμε φυσικά να πάρουμε τη νίκη αλλά θα πρέπει να είμαστε καλοί και εκτός έδρας, θα πρέπει λοιπόν να το δείξουμε αυτό και να παίξουμε σκληρά από το ξεκίνημα. Πλησιάζουμε προς τα playoffs και τα πάντα μετράνε, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να υπερασπιστούμε την έδρας μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ