EUROLEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Νικ Καλάθης

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μια κάκωση πρώτου βαθμού γλίτωσε ο Νικ Καλάθης, που τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ (VIDEO)

Οι φόβοι όσων τρόμαξαν μόλις είδαν τον Νικ Καλάθη να σφαδάζει στο ΟΑΚΑ , ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο διεθνής πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ", υποβλήθηκε σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και αυτές έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τελικά τόσο σοβαρός, δεν είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων έδειξε ότι " ο Καλάθης έχει υποστεί κάκωση Α' βαθμού ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης δεξιού ώμου", με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθήσει ειδική θεραπεία τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα εξεταστεί εκ νέου. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, πως ο πολύπειρος άσος θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της Κυριακής (15:00) με το Ρέθυμνο και από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρόμου για την "διαβολοβδομάδα" και τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12) και τον Ερυθρό Αστέρα (21/12) για τη 13η και την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Για την ιστορία, σε 12 αγώνες της φετινής κανονικής περιόδου, ο Καλάθης μετρά 13.6 πόντους με 58.2% στα δίποντα, 24.3% στα τρίποντα και 57.9% στις βολές, μαζί με 3.6 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.6 λάθη ανά 27.1 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ