ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς"

Γιαννακόπουλος: "Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να δει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάθεται και πάλι στον πάγκο του Παναθηναϊκού εξέφρασε με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά.

"Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παραμονή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος των "πρασίνων" από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του Sport24.gr για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πέρα πάντως από τα όποια όμορφα συναισθήματα γεννάει για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού η επιστροφή Ομπράντοβιτς στο επί 13 χρόνια σπίτι του, υπάρχει και ένα παιχνίδι και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη κόντρα στη Φενέρ, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να υπογραμμίζει:

"Οσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε (σ.σ. τον Ομπράντοβιτς) διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός".

Υπενθυμίζεται πως στο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον 54χρονο Σέρβο τεχνικό για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο από το 1999 μέχρι το 2012, διάστημα στο οποίο πανηγύρισε μεταξύ άλλων και την κατάκτηση 5 τροπαίων Ευρωλίγκας.

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ερώτηση από το "panathinaikos24.gr" για τη δήλωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε: " Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επ' αυτού. Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Θα έχω την ευκαιρία να τον συναντήσω και να τα συζητήσουμε…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ