EUROLEAGUE

Γιαννακόπουλος: "Στόχος μας να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης"

Γιαννακόπουλος: "Στόχος μας να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βιτόρια πριν από την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια, τονίζοντας ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει την EuroLeague τη σεζόν που διανύουμε (VIDEO).

Έπειτα από έξι ήττες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες απέναντι στις ομάδες της οκτάδας της EuroLeague o Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη στη Μπασκόνια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν παρών στο σπουδαίο διπλό των "πράσινων". Πριν από το παιχνίδι, μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησεστην κάμερα του “VTV” της Βιτόρια για τη φετινή EuroLeague και τον διακαή πόθο των "πράσινων".

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε:

Γιατη νέα εποχή της EuroLeague: “ Είναι συναρπαστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία”.

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: “ Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και μαζί μας για αρκετά χρόνια”.

Για τη Βιτόρια: “ Έχει πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι ήσυχα, ωραία εδώ”.

Για το αν θα πάρει το Λάρκιν: “ Δεν το γνωρίζω, αυτό είναι θέμα προπονητή. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει”.

Για τον Παναθηναϊκό: “ Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κακή χρονιά. Το σημερινό παιχνίδι είναι σαν μεγάλος τελικός για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Γιαεπόμενη χρονιά στην EuroLeague: “Απ' ότι άκουσα ο κύριος Μπερτομέου μιλάει για 18 ή 20 ομάδες και ο Παναθηναϊκός πάντα πίστευε πως αυτό είναι καλό. Θα δούμε πως πάνε τα πράγματα”.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: “ Στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι να κερδίζει τα πάντα. Άρα δεν έχουμε στόχο μόνο να πάμε στο Final Four, αλλά να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ