EUROLEAGUE

Φελντέιν στον Sport24 Radio: "Δώσαμε δικαιώματα στην Αναντολού Εφές"

Φελντέιν στον Sport24 Radio: "Δώσαμε δικαιώματα στην Αναντολού Εφές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Οικονόμου, για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές στη β' παράταση, με τον Τζέιμς Φελντέιν να μιλά λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα για την εικόνα των "πρασίνων" στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

Ο γκαρντ του "τριφυλλιού" ανέφερε αρχικά μιλώντας στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Οικονόμου, πως " παλέψαμε κόντρα στην Εφές, όμως σε ένα ακόμα αγώνα είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο στους αγώνες της EuroLeague και ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες. Ήμασταν μαχητικοί, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κατά διαστήματα, ωστόσο στο 3ο δεκάλεπτο δεν διαβάσαμε καλά τον αγώνα, δώσαμε το δικαίωμα στην Εφές να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Στις δύο παρατάσεις είχαμε μαχητικότητα, είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Στη δεύτερη παράταση, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Εφές και το πληρώσαμε, καθώς έπαιρναν τα ριμπάουντ και σημείωναν εύκολους πόντους".

Ενώ κατέληξε μιλώντας για το τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα του από το παιχνίδι: " Την μαχητικότητα που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε, διότι ακολουθεί ένας εντός έδρας αγώνας με τη Μακάμπι και πρέπει να νικήσουμε. Όμως αυτό προϋποθέτει αρκετή δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ