EUROLEAGUE

"Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε άμυνα"

"Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε άμυνα"
INTIME SPORTS

Στην άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στάθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι ο Έι Τζέι Σλότερ.

Μόνο χαρούμενος μπορούσε να είναι μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο ΤΟΡ 16 ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε για τη νίκη επί της Μακάμπι. " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί πάντα είναι καλό να ξεκινάς έτσι το TΟΡ 16. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης και το πιο σπουδαίο είναι πως στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και άμυνα. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολα, δεδομένου ότι η Μακάμπι παίζει διαφορετικά από άλλες ομάδες και είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε απόψε", είπε αρχικά ο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε: "Ξέραμε πως η Μακάμπι τρέχει πολύ, ενδεχομένως έχει το καλύτερο transition στην Ευρώπη. Αλλά, είναι άλλο πράγμα να το δείξεις στους παίκτες σου κι άλλο να το νιώσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απ' τη στιγμή που προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους, όλα μετά έγιναν πιο εύκολα", δήλωσε ο τεχνικός του "τριφυλλιού".

Σλότερ: "Κλειδί η άμυνα"

Από την πλευρά των παικτών ο Έι Τζέι Σλότερ υποστήριξε: " Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν μια δύσκολη βραδιά, όμως μείναμε ενωμένοι και το σημείο κλειδί ήταν η άμυνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το ζήτημα ήταν ότι τους χαλάσαμε την αυτοπεποίθηση με την άμυνα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να προστατεύουμε την έδρα μας. Από εκεί και πέρα θα δούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ