EUROLEAGUE

Αρνητικό ρεκόρ καριέρας ο Γιάννης Μπουρούσης!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στο 275ο παιχνίδι της καριέρας του στη EuroLeague, o Γιάννης Μπουρούσης έγραψε ιστορία από την ανάποδη. Διαβάστε τι συνέβη.

Έπαιξε με περίσσιο πάθος. Είχε ενέργεια, ήθελε να πάρει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του και να τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, όμως στο τέλος της βραδιάς ο Γιάννης Μπουρούσης δεν μπορεί παρά να αισθάνεται προβληματισμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης με τη Νταρουσάφακα .

Στα 33 του χρόνια, στη 15η σεζόν και το 275ο παιχνίδι του στη EuroLeague, ο Έλληνας center έγραψε ιστορία, αλλά από την ανάποδη. Τα επτά λάθη που έκανε στην Κωνσταντινούπολη είναι η χειρότερη ατομική του επίδοση, καθώς ξεπέρασε τα έξι λάθη που είχε κάνει στις 14 Δεκεμβρίου του 2011 στον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Σαρλερουά. Άλλες τρεις φορές έχει κάνει από πέντε λάθη (μία με τον Παναθηναϊκό, μία με τον Ολυμπιακό και μία με τη Λαμποράλ).

Για την ιστορία, ο Μπουρούσης έπαιξε 27 λεπτά απέναντι στη Νταρουσάφακα, σκόραρε 10 πόντους με 0/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4/4 βολές, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ. Στο τέλος βέβαια τα επτά λάθη ήταν ο αριθμός στον οποίο στάθηκαν οι περισσότεροι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ