EUROLEAGUE

Απαρτία ενόψει Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Απαρτία ενόψει Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται στην αυριανή (30/10, 21:30) αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στον Γ' όμιλο της Euroleague, μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Η αναμέτρηση με την αήττητη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και την πορεία της στη διοργάνωση, όπως ανέφερε ο Μαυροβούνιος κόουτς κατά τη διάρκεια της Media Day.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή η αναμέτρηση, καθώς θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρεθεί σαν φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ μετά την αποχώρηση του από το ''τριφύλλι''.

Το θετικό για τον 57χρονο προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την γνωστή απουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ