EUROLEAGUE

Ανεβάζει στροφές για τη Μακάμπι

Ανεβάζει στροφές για τη Μακάμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς να χάσει χρόνο ο ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (10/11) με την Μακάμπι στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής τηςEuroLeague.

Το πέρασμα από την Λευκάδα συνδυάστηκε με μία άνετη επικράτηση για την ομάδα του “τριφυλλιού” που ανταποκρίθηκε πλήρως σε αυτά τα οποία ζητούσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν με σοβαρότητα την αναμέτρηση με την Δόξα, δείχνοντας απόλυτη συγκέντρωση και διάθεση κάτι το οποία φάνηκε κυρίως στην αμυντική λειτουργία. Πλέον όμως, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα δύσκολο μονοπάτι με δυνατά παιχνίδια και πολλές μετακινήσεις, ωστόσο προηγείται το ματς με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε οι “πράσινοι” να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα στην Πόλη απέναντί στην Αναντολού Εφές και βέβαια να διαφυλάξουν την έδρα τους, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα η φετινήEuroLeague.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις που υπάρχουν για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ήδη άπαντες στην ομάδα έπιασαν δουλειά, προκειμένου να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για να επιτευχθεί ο στόχος κόντρα στους Ισραηλινούς. Εκτός ως γνωστόν παραμένει μόνο ο Μάικ Τζέιμς.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ