ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Λο ο Ολυμπιακός στην Πολωνία

Χωρίς Λο ο Ολυμπιακός στην Πολωνία
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα κρατήσει εκτός αποστολής Ολυμπιακού (18/12, 4μ.μ.), τον Έισι Λο, καθώς πρήστηκε το γόνατο του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι συμβαίνει

Ο Έισι Λο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Πολωνία, εν όψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα.

Το γόνατο του Αμερικανού γκαρντ πρήστηκε πριν την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού και πλέον οι γιατροί ανέλαβαν έργο.

Ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας, από τη στιγμή μάλιστα που ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 23/12.

Εκτός αποστολής θα μείνουν και οι Μίρζα Μπέγκιτς, Γιώργος Πρίντεζης που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω της τιμωρίας από την Euroleague καθώς και ο μικρός Αντρέας Χριστοδούλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τετάρτη (18/12, 16:00) για την Πολωνία μέσω Βερολίνου και ότι μία ημέρα αργότερα (19/12, 19:45) θα παίξει κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ