EUROLEAGUE

Χωρίς Λοτζέσκι στο Καζάν, αμφίβολος και ο Παπαπέτρου

Χωρίς Λοτζέσκι στο Καζάν, αμφίβολος και ο Παπαπέτρου

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα ταξιδέψει στο Καζάν για τον αγώνα της Πέμπτης (2/2) με την Ούνικς. Αμφίβολος και ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω πόνων στη μέση. (AUDIO)

Τα προβλήματα πληθαίνουν στον Ολυμπιακό κι ενώ πλησιάζουν τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδια της EuroLeague. Άλλα δύο (προβλήματα) προστέθηκαν σήμερα. Ο λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Όπως ενημέρωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3, ο μεν "Λότζο" ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα ακολουθήσει καν την αποστολή του Ολυμπιακού στη Ρωσία για τον αυριανό αγώνα με την Ούνικς Καζάν, ο δε Παπαπέτρου αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση με πόνους στην μέση. Ο διεθνής φόργουορντ θα ταξιδέψει στο Καζάν, ωστόσο η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί λίγο πριν από την έναρξη.

Πέρα από τους Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, νοκ άουτ είναι βέβαια και οι Βασίλης Σπανούλης, Πάτρικ Γιανγκ από τον επόμενο αγώνα των "ερυθρόλευκων". Συν τοις άλλοις, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει ούτε τους Βασίλη Τολιόπουλο, Πάρη Μαραγκό.

Ακούστε την είδηση, όπως τη μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio 103,3

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ