EUROLEAGUE

Χειροτέρεψε το πρόβλημα στο πέλμα του Πρίντεζη, τρεις εβδομάδες εκτός

Χειροτέρεψε το πρόβλημα στο πέλμα του Πρίντεζη, τρεις εβδομάδες εκτός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα χειροτέρεψε στο πόδι του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έκανε υπέρβαση όλες αυτές τις μέρες και ο Έλληνας φόργουορντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα του.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την δική του υπέρβαση, καθώς αγωνιζόταν με πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο Έλληνας φόργουορντ έπαιζε μπάσκετ και πραγματοποιούσε καταπληκτικές εμφανίσεις αισθανόμενος έντονους πόντους στο πόδι του, αλλά φρόντιζε πάντα δίνει παραπάνω... σφίγγοντας τα δόντια.

Το παιχνίδι με την Χίμκι ήταν "τελικός" και δεν γινόταν να απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν. Ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης όμως, το πρόβλημα στο πέλμα του επιδεινώθηκε, η κατάσταση του χειροτέρεψε και ο Γιώργος Πρίντεζης χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες (για τρεις εβδομάδες) ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα του. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνιστεί χωρίς τον φετινό του MVP.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα πάρει ανάσες μέσα στις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσει αποθεραπεία και ουσιαστικά θα φορτσάρει ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για την έναρξη των ελληνικών playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ