EUROLEAGUE

Χάνει την Εφές ο Πρίντεζης, αμφίβολος ο Περπέρογλου

Χάνει την Εφές ο Πρίντεζης, αμφίβολος ο Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Ο Πρίντεζης οριστικά δεν θα παίξει κόντρα στην Εφές καθώς υπέστη θλάση βαριάς μορφής στην μέση και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ώστε να προλάβει τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Περπέρογλου ενόψει Κωνσταντινούπολης.

Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (4/4) στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 13η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ έχει υποστεί βαριά θλάση, πρώτου βαθμού, σε ένα μυ στην μέση, και οι ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο παραμένουν. Θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του, για περίπου μία βδομάδα ακόμη.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά απαιτείται ξεκούραση ώστε το τραύμα του αναρρώσει, καθώς αν το ζορίσει το πρόβλημα του θα χειροτερέψει. Στόχος του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και της ομάδας, είναι να επιστρέψει "σιδερένιος" στην αγωνιστική δράση, προλαβαίνοντας το κρίσιμο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/4), στην αυλαία του TOP-16.

Βελτίωση παρουσιάζει ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με θλάση στους προσαγωγούς (τραυματίστηκε στις 20 Μαρτίου). Ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ ακολουθεί με πειθαρχία το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, αισθάνεται καλύτερα και υπάρχουν ελπίδες ώστε να δώσει το "παρών" στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα εντός της εβδομάδας. Αν μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον συμπεριελάβει στην αποστολή για Κωνσταντινούπολη. Σε αντίθεση περίπτωση θα τεθεί και ο Στράτος Περπέρογλου (μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη) νοκ-άουτ από το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές. Η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Δεν έπαιξε κόντρα στα Τρίκαλα στο πλαίσιο του ροτέισον που κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δίνοντας του πολύτιμες ανάσες. Οι πόνοι από την τενοντίτιδα που αντιμετώπισε έχουν υποχωρήσει, αλλά το προπονητικό-τιμ εύλογα δεν θέλει να τον ζορίσει και τον προστατεύει ενόψει της συνέχειας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ