EUROLEAGUE

Χάκετ: "Να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Ρεάλ με την άμυνα μας"

Χάκετ: "Να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Ρεάλ με την άμυνα μας"
Χάκετ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησαν για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ στο ΣΕΦ. Ο Ιταλός τόνισε πως είναι "κλειδί" η καλή άμυνα. "Δεν κοιτάμε την διαφορά, μόνο την νίκη", δήλωσε ο Σέρβος.

Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με την οποία και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησαν για το παιχνίδι οι Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Τζάμπολ στο ματς το βράδυ (21:45) της Παρασκευής (25/3).

Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: "Έχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για την περσινή μάχη των δύο ομάδων στον τελικό: "Τα ρόστερ έχουν αλλάξει από τότε. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ρεάλ: "Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Οπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη".

Για το γεγονός πως ο κόσμος θα γεμίσει το ΣΕΦ: "Τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Μιλουτίνοβ: "Δεν κοιτάμε την διαφορά, αλλά μόνο την νίκη"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ σχολίασε τα εξής: "Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι έως το τέλος του Top 16. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Για τον αν στον Ολυμπιακό, πέρα από την νίκη, σκέφτονται και την διαφορά, απάντησε: "Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και στα σαράντα λεπτά.

Για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σχολίασε: "Εμείς βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτήν την κατάσταση και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε την πίεση. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ