EUROLEAGUE

"Βάλαμε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο"

"Βάλαμε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στην ανατροπή του Ολυμπιακού, αλλά και το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Σιένα. Τι δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σιένα και έκανε το 9-0, με τον Στράτο Περπέρογλου να μιλάει για το θετικό αποτέλεσμα επί των πρωταθλητών Ιταλίας.

" Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι και, πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μείναμε πίσω στο σκορ με διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ, και καταφέραμε μια ακόμη ανατροπή", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός πως σε ορισμένα ματς δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα. Θα είναι λάθος να νομίζουμε πως ό,τι και αν γίνει σε ένα ματς, όσο άσχημα αν παίξουμε, στο τέλος θα κερδίζουμε πάντα. Απόψε, αν είχαμε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ως αντίπαλο, ίσως να μην τα καταφέρναμε".

Για την εμφάνιση που έκανε είπε: " Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερή μου χρονιά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι πάντα έτοιμος ώστε να βοηθάω την ομάδα. Ήταν για εμένα και ένα ματς ειδικών συνθηκών, καθώς έπαιξα και στο "4", λόγω απουσιών που έχουμε".

Πέτγουεϊ: "Αργήσαμε να αντιδράσουμε"

Από την πλευρά του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δήλωσε: " Στο ξεκίνημα προσπαθήσαμε στην άμυνα να τους περιορίσουμε, αλλά όσο καλή άμυνα και αν παίζαμε, κατάφερναν να βάζουν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε. Στην επίθεση βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, παίξαμε πιο ομαδικό μπάσκετ, κάναμε επιθέσεις ύστερα από τρεις-τέσσερις πάσες, βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ, και φτάσαμε στη νίκη".

Έπειτα ανέφερε: " Δεν μας επηρέασε η απουσία του κόσμου, έχουμε ξαναπαίξει χωρίς κόσμο άλλωστε. Δεν μπορείς να εξηγήσεις πώς καταφέρνουμε να κάνουμε ανατροπές... Τι να πω; Είναι ανεξήγητο! Δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας μας. Έχουμε και μεγάλους ηγέτες όπως ο Σπανούλης, δεν τα παρατάμε ποτέ, και παλεύουμε μέχρι το τέλος για τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ