EUROLEAGUE

Τζόνσον-Όντομ: "Ήταν καλύτεροι από εμάς"

Τζόνσον-Όντομ: "Ήταν καλύτεροι από εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ αναγνώρισε πως η Ζαλγκίρις έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, ενώ ο Παούλιους Γιανκούνας δήλωσε πως ο κόουτς Γιασικεβίτσιους έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα.

Οι Ντάριους Τζόνσον-Όντομ και Παούλιους Γιανκούνας μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κάουνας, εκπροσωπώντας τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, είπε πως: "Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν με πολλή ενέργεια και με καρδιά, έδειξαν πως ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι και δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα κατά τη γνώμη μου. Ήταν καλύτεροι από εμάς, εμείς κάναμε ένα κακό παιχνίδι".

Ο Παούλιους Γιανκούνας, από την πλευρά του, τόνισε: "Είναι η πρώτη μας νίκη και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Βέβαια δεν είμαστε ακόμα στην κατάσταση που θέλουμε να είμαστε, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να παίξουμε καλύτερα. Περιμέναμε από τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί σκληρά, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και με καλή άμυνα φτάσαμε στο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Σάρας έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ