EUROLEAGUE

"Τρέχει" για Ζάλγκιρις ο Στρέλνιεκς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς στα δύο πρώτα ματς των playoffs της EuroLeague με την Ζάλγκιρις (18-20/4) είναι αμφίβολη, ενώ θα πάρει απουσία και από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (13/4, 18:30) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποχώρησε "λαβωμένος" από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο Megabolt και η συμμετοχή του στα πρώτα δύο ματς (18-20/4) της προημιτελικής σειράς της EuroLeague είναι αμφίβολη.

Ο Λετονός γκαρντ στο 13΄της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League έπεσε άτσαλα στο παρκέ και μετέβη σε νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Στρέλνιεκς διεγνώσθη με εικόνα ιερολαγονίτιδας αριστερά, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (13/4. 18:30), αλλά και πως η συμμετοχή του στα δύο πρώτα ματς (18-20/4) με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ είναι αμφίβολη.

Επίσης, απουσία από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα πάρουν και οι Κιμ Τιλί και Γιώργος Πρίντεζης, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέναντι στον "Ιστορικό" θα έχει στη διάθεσή του 10 παίκτες, καθώς ο Νίκος Αρσενόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ