EUROLEAGUE

Τραυματισμοί vs Final Four

Τραυματισμοί vs Final Four

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Δημήτρης Αγραβάνης συμφώνησαν ως προς τις δυσκολότερες αλλά και τις ομορφότερες στιγμές στη σεζόν για τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στη σεζόν; Ποιες ήταν οι ομορφότερες; Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Δημήτρης Αγραβάνης τοποθετήθηκαν επί του θέματος στο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube και οι απόψεις του δεν είχαν καμία διαφορά.

" Από τις δυσκολότερες στιγμές στη σεζόν είναι να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να τραυματίζονται και να παθαίνουν κάτι σοβαρό, όπως ο Ντανι και ο Ματ. Δεν μπορούν να μας βοηθήσουν, να χαρούν μαζί μας. Σίγουρα χαίρονται μαζί μας για την πρόκριση, αλλά είναι μια δύσκολη στιγμή από κάθε άποψη", είπε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε: " Ομορφότερη στιγμή είναι όταν καταφέρνεις να πετύχεις κάποιον στόχο, όπως η πρόκριση στο Final Four. Η ομάδα είναι χαρούμενη, η ομάδα είναι πετυχημένη. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει, όμως ήδη πετύχαμε ένα στόχο που είχαμε μέσα στη χρονιά. Αυτοπεποίθηση υπήρχε από την αρχή, πάντα πιστεύαμε στην ομάδα. Υπήρχαν πολλές στιγμές με πάνω και κάτω, αλλά όλα ήταν διαχειρίσιμα. Δείξαμε χαρακτήρα, ήμασταν από τις σταθερότερες ομάδες της EuroLeague φέτος".

Ο Δημήτρης Αγραβάνης συμπλήρωσε: " Θα συμφωνήσω ότι η δυσκολότερη στιγμή ήταν οι δύο τραυματισμοί, η ομορφότερη στιγμή ήταν όταν προκριθήκαμε στο Final Four αν και χάναμε με 2-1 από την Εφές. Κανείς μας δεν φοβήθηκε ακόμα και όταν χάναμε στη σειρά, ποτέ δεν υπήρξε στιγμή που πιστέψαμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε από την αρχή της χρονιάς ξεχωρίσαμε και φαινόταν ότι θα πάμε καλά".

Ακούστε αναλυτικά όσα είπαν ο Κώστας Παπανικολάου και ο Δημήτρης Αγραβάνης στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ