EUROLEAGUE

Την Τετάρτη θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γκριν με την ΤΣΣΚΑ

Την Τετάρτη θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γκριν με την ΤΣΣΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη (2/11) θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής του Έρικ Γκριν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Δύσκολα θα τα καταφέρει, καθώς υπάρχει ρίσκο το τράβηγμα να εξελιχθεί σε θλάση. Επέστρεψε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη (3/11, 21:00) να υποδέχονται στο ΣΕΦ την αήττητη και πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το ντουέτο των Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό να βρίσκεται και φέτος σε καταπληκτική κατάσταση.

Ο τραυματίας Έρικ Γκριν, ο οποίος κληρονόμησε ένα τράβηγμα στον ορθό μηριαίο στο ματς με τον Κολοσσό, έμεινε εκτός προπόνησης, ακολουθώντας αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αναμέτρηση, αλλά το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Άλλωστε, υπάρχει και ρίσκο. Αν ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιστεί υπάρχει κίνδυνος το τράβηγμα να εξελιχθεί σε θλάση, και αυτό ακολούθως θα του κοστίσει σε περίπου έναν μήνα απουσίας από την αγωνιστική δράση. Ας μην ξεχνάμε πως η φετινή EuroLeague είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πάνω απ' όλα να έχουν υγεία στο ρόστερ τους και διάρκεια σε απόδοση.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, η παρουσία του θα είναι πολύτιμη ενόψει ενός απαιτητικού αγώνα, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Αμερικανό σκόρερ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Στην προπόνηση της Τετάρτης (2/11), η τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών θα αποφασίσει οριστικά για το αν ο Έρικ Γκριν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πάρει την θέση του ο Γιάννης Αθηναίου.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος αντιμετώπισε τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα στο δεξί γόνατο, επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο υπάρχει υψηλό κίνητρο για νίκη, τόσο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, όσο και γιατί θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα γήπεδο στο οποίο ξέρουν να βρίσκουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, εκτοξεύοντας το σκορ τους κοντά στους 90 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ