EUROLEAGUE

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον σημερινό (29/12, 21:00, LIVE BLOG από το Sport24.gr) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για την 15η αγωνιστική της EuroLeague!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της φετινής σεζόν, αφού υποδέχεται σήμερα (29/12, 21:00, LIVE BLOG από το Sport24.gr) την φιναλίστ της περσινής EuroLeague Φενέρμπαχτσε.

Ένα παιχνίδι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω των απουσιών των τραυματιών Γιώργου Πρίντεζη, Ντάνιελ Χάκετ και Δημήτρη Αγραβάνη. Οι "Ερυθρόλευκοι" λοιπόν μπορεί να μην παραταχθούν πλήρεις, ωστόσο υπάρχει ένα σημείο στο οποίο δεν θα λείπει κανείς: Στην εξέδρα!

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, οι φίλοι της ομάδας εξάντλησαν τα εισιτήρια και στο ΣΕΦ αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα!

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός θα βραβεύσει δύο πρώην παίκτες της ομάδας και νυν παίκτες της Φενέρμπαχτσε, τον Κώστα Σλούκα και τον Πέρο Άντιτς , για την προσφορά τους και την συμβολή τους στην κατάκτηση των δύο συνεχόμενων τίτλων της EuroLeague (2012 και 2013).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ