EUROLEAGUE

Ταξιδεύουν οι Σπανούλης και Χάντερ

Ταξιδεύουν οι Σπανούλης και Χάντερ
INTIME SPORTS

Οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ θα ταξιδέψουν με την αποστολή του Ολυμπιακού που αναχωρεί την Τρίτη (14/4) το απόγευμα για τη Βαρκελώνη. Εκεί, όπου την Τετάρτη (15/4) θα ξεκινήσει η σειρά των playoffs με την Μπαρτσελόνα (20.00).

To πρόγραμμα των playoffs δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό, που έκανε Πάσχα στο ΣΕΦ, όπως ξεκινούσε την προετοιμασία για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα, που ξεκινά την Τετάρτη (15/4) στις 20.00. Στο γήπεδο τους βρήκε φυσικά, και η σημερινή ημέρα.

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος, ενώ έκανε και αποθεραπεία. Έχει ξεπεράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που έχει πάνω από το δεξί γόνατο (μερική ρήξη έσω πλατύ μυ), αλλά κατόπιν σχετικής απόφασης του προπονητικού τιμ και των γιατρών θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα (αποφεύγοντας, όσο μπορεί, τις επαφές), προκειμένου να είναι 100%, όταν επιστρέψει. Να θυμίσουμε πως απουσιάζει από τις 13/3, οπότε έπαιξε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" θα ταξιδέψει την Τρίτη (14/4) το απόγευμα, με την ομάδα του, για τη Βαρκελώνη, όπως και ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες -σε ό,τι αφορά το τραύμα που απέκτησε στο ισχίο του δεξιού ποδιού. Έχει αιμάτωμα και θα χρειαστεί να υπάρχει υπομονή, έως ότου υποχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να πάρουν λεπτά συμμετοχής, στη θέση "5" και οι Αγραβάνης και Πέτγουεϊ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ