EUROLEAGUE

Στο Μιλάνο για το 2/2 ο Ολυμπιακός

Στο Μιλάνο για το 2/2 ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Με στόχο το "διπλό" ο Ολυμπιακός στην Ιταλία κόντρα στη Μιλάνο (21:45, ΔΤ) για την 2η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague. Ο Μαρντί Κόλινς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του (videos).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την δεύτερη αγωνιστική του Top-16 της Euroleague (21:45, ΔΤ).

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στους Ιταλούς, οι οποίοι μετράνε ήδη μία ήττα στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μαρντί Κόλινς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών στην Euroleague, σε ένα παιχνίδι όπου όλοι στον Ολυμπιακός γνωρίζουν ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η Μιλάνο παρουσιάζεται ενισχυμένη, καθώς έχει προσθέσει στο ρόστερ της παίκτες, όπως ο Κανγκούρ και Χάκετ, οι οποίοι δίνουν σημαντική ώθηση. Ο ιταλικός σύλλογος, πάντως μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό , καθώς έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές ελληνικές ομάδες.

Ο κόουτς της Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι αναγνωρίζει και εκείνος τις δυσκολίες απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, όμως τονίζει πως οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να πάρουν τη νίκη και να σημειώσουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για το Top-16.

Από εκεί και πέρα, ο Τζαμάριο Μουν αναμένεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το βράδυ και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μόλις επιστρέψουν οι "ερυθρόλευκοι" από την Ιταλία.

Δείτε VIDEO από τις περυσινές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ