EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Άξιζαν να νικήσουν και το έδειξαν στο παρκέ"

Σφαιρόπουλος: "Άξιζαν να νικήσουν και το έδειξαν στο παρκέ"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο μεγάλο αμυντικό πρόβλημα του Ολυμπιακού και ελπίζει αυτή η ήττα να γίνει ένα καλό μάθημα για τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για την ήττα των Πειραιωτών στο Μιλάνο, επισημαίνοντας το πρόβλημα στην άμυνα. "Δεν είχαμε σκληράδα", δήλωσε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως: "Άξιζαν να νικήσουν, πάλεψαν περισσότερο από εμάς και έδειξαν στο παρκέ ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Απόψε, το μεγάλο μας πρόβλημα, ήταν η άμυνα μας. Δεν παίξαμε επιθετικά, δεν είχαμε σκληράδα και δεν παίξαμε όπως τα περισσότερα βράδια. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι παίξαμε καλή άμυνα.

Αλλά όταν έχεις τόσο κακή άμυνα και αφήνεις τη γηπεδούχο ομάδα να σου βάλει 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορείς να κερδίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας σκοράρουν 58 πόντους σε ολόκληρο το ματς και όχι σε ένα ημίχρονο.

Σίγουρα αυτό το ματς μπορεί να μας γίνει ένα καλό μάθημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν, λυπάμαι που δεν τους δώσαμε πίσω αυτό που μας πρόσφεραν”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ