EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες"

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για την δίκαιη νίκη της και τόνισε πως θα πρέπει να συζητήσει με τους παίκτες, καθώς δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να παίζει έτσι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κάουνας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την ήττα (75-55) από την Ζαλγκίρις, αλλά και για την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας του. Τόνισε πως θα πρέπει να μιλήσει με τους παίκτες του, καθώς δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να παίζει έτσι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε τα εξής: "Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για την 100% δίκαιη νίκη της. Επαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς σε κάθε τομέα και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Ήταν ανώτεροι από εμάς. Ηταν πιο πεινασμένοι και γι’ αυτό κέρδισαν εύκολα.

Δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, πραγματοποιήσαμε μία κακή εμφάνιση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες μας, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να παίζει έτσι και για στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να συνέλθουμε Καλή συνέχεια στη Ζαλγκίρις".

Για την αστοχία του Ολυμπιακού: "Είναι γεγονός πως χάσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ ή ακόμη και λέι-απ στον αιφνιδιασμό. Χάσαμε και πάρα πολλά τρίποντα. Πάντως, η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ φίζικαλ άμυνα, πήγε στις επαφές και έπαιξε σκληρή άμυνα. Ήταν σίγουρα μία πολύ άσχημη βραδιά για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ