EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "'Ολη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται..."

Σφαιρόπουλος: "'Ολη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται..."

Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που άφησε... μπηχτές για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, με αφορμή τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε ούτε ένα λόγο να είναι δυσαρεστημένος. Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός, κυριάρχησε από την αρχή έως το τέλος και σάρωσε τη Μπασκόνια με 92-62 , πετυχαίνοντας την ευρύτερη φετινή νίκη του, καθώς η διαφορά των 30 πόντων ξεπέρασε ακόμα και τους 29 με τους οποίους είχε νικήσει την Ούνικς Καζάν την 11η αγωνιστική.

" Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το σπουδαίο παιχνίδι που έκαναν απόψε. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς και προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τους βάλαμε κάτω από πίεση από νωρίς και είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς και τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης, επειδή όταν παίζεις καλή άμυνα έχεις και καλή κινητικότητα στην επίθεση" είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

" Οι αριθμοί απόψε δείχνουν το σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι που είχαμε. Και οι 12 παίκτες σκόραραν, ενώ πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θέλω να συγχαρώ και τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν, από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και θα χρειαστούμε την υποστήριξη τους. Με την εμφάνιση μας, ανταποδώσαμε τη βοήθεια που μας έδωσαν" συνέχισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν άφησε ασχολίαστο και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας πολλές υπόνοιες...

" Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο. Είδε να κερδίζουμε σήμερα μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague, μας είδε να κερδίζουμε μέσα στη Βαρκελώνη την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορεί να καταλάβει πως αλλάζουν τα δεδομένα όταν παίζουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ