EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Έπαιξαν καλύτερα, άξιζαν να νικήσουν"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο λακωνικός Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως η Μπάμπεργκ έπαιξε καλύτερα, ενώ ο Αντρέα Τρινκέρι δήλωσε πως η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και ο κόουτς της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι.

Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός): "Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ, έπαιξαν καλύτερα, άξιζαν να νικήσουν και κέρδισαν δικαια. Ειχαν από την αρχή το προβάδισμα και πήραν δίκαια τη νίκη".

Αντρέα Τρινικέρι (Μπάμπεργκ): "Συνήθως οι καλές ομάδες, δημιουργούνται από καλούς παίκτες. Μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπρεπε να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουμε. Αυτό έκανε η ομάδα μου απόψε. Οφείλαμε να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να δουλέψουμε σκληρά, όπως κάνουμε άλλωστε κάθε μέρα. Απόψε κάναμε ένα υπέροχο πρώτο μέρος.

Νομίζω ότι αγγίξαμε την τελειότητα. Η ομάδα ουδέποτε έχασε τον έλεγχο της κατάστασης, κράτησε τα ηνία του σκορ. Η αποψινή νίκη είναι ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είχαν το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στην EuroLeague, μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ