EUROLEAGUE

Προπονήθηκε ο Ντάρντεν

Προπονήθηκε ο Ντάρντεν

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιθουανία για το 3/3 στον Δ' όμιλο της Euroleague κόντρα στη Νεπτούνας ενώ ο Μίλαν Τόμιτς είδε τον Τρεμέλ Ντάρντεν να προπονείται για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς, μετά τον τραυματισμό του.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την προσεχή αναμέτρηση με τη Νεπτούνας στη Svyturio Arena (31/10, 20:00) της Κλαϊπέντα, με ένα πολύ ευχάριστο νέο.

Συγκεκριμένα, ο Τρεμέλ Ντάρντεν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (ρωγμώδες κάταγμα τέταρτου μετακαρπίου & κάταγμα πρώτης φάλαγγας μέσου δακτύκου, στο δεξί χέρι), σκορπώντας χαμόγελα στο ''ερυθρόλευκο'' στρατόπεδο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ στην αγωνιστική δράση έχει αρχίσει. Ο Ντάρντεν πολύ δύσκολα θα συμμετάσχει στο παιχνίδι τη Νεπτούνας όμως πλέον είναι θέμα χρόνου να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Προπονήθηκε ο Ντάρντεν

Νίκη για τη Νεπτούνας, πριν από τους Πειραιώτες

Στο μεταξύ, η Νεπτούνας επικράτησε δύσκολα της Σιαουλιάϊ με 70-68 κι ''ανέβηκε'' στο 8-1 στη λιθουανική λίγκα (LKL). Ο Μαρτίνας Μαζέικα είχε 13 πόντους για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού ενώ ο Ντονάτας Ζαβάκας πρόσθεσε 9 πόντους κι 7 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ