EUROLEAGUE

Πρίντεζης: ''Παιχνίδι με παγίδες''

Πρίντεζης: ''Παιχνίδι με παγίδες''
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχτηκε πως η αναμέτρηση με την Μπάγερν είναι ένα παιχνίδι με πολλές παγίδες ενώ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει στο γήπεδο.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Γ ομίλου με την Μπάγερν και παραδέχτηκε πως οι Γερμανοί έρχονται στο ΣΕΦ για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Ο Πρίντεζης ανέφερε αρχικά: ''Είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολλές παγίδες. Έχουμε κάνει το δύο στα δύο, όπως και η Μπάγερν που έχει το απόλυτο τόσο στην Euroleague όσο και στο Πρωτάθλημα. Έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της. Έχει καλούς παίκτες και στους κοντούς και στους ψηλούς. Η κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες της και τα σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η Μπάγερν έχει ψηλούς, αθλητικούς παίκτες και πολύ καλούς σουτέρ, οπότε όποιος αγωνίζεται πρέπει να βοηθάει για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ευρωπαϊκών παιχνιδιών και Ελλάδας, είπε: "Η διαφορά δυναμικότητας σε ορισμένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και της Euroleague είναι μεγάλη. Η Euroleague έχει δυναμώσει. Η Μπάγερν έρχεται για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Είναι θετικό που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, τον χρειαζόμαστε και μακάρι να έρχεται στο γήπεδο. Ξέρουμε πως χαίρεται που βλέπει την ομάδα έτσι, όπως κι εμείς που τον βλέπουμε στο γήπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ