EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Διαφορετικό ματς σε σχέση με της Κωνσταντινούπολης"

Πρίντεζης: "Διαφορετικό ματς σε σχέση με της Κωνσταντινούπολης"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, τονίζοντας ότι το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με εκείνο στην Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο της Κωνσταντινούπολης.

" Πιστεύω πως το παιχνίδι δεν έχει σχέση με εκείνο αρχή της χρονιάς. Είναι τελείως διαφορετικό ματς. Οι γηγενείς παίκτες της Γαλατάσαραϊ έχουν διαφορετικό ρόλο", είπε ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε:

" Είμαστε πιο ήρεμοι πλέον, έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση και με νίκη νομίζω πως παίρνουμε και την πρώτη θέση".

Στη συνέχεια ανέφερε για το ρεκόρ: " Πριν από λίγες ημέρες το πληροφορήθηκα. Αν στο τέλος της σεζόν έχουμε υλοποιήσει τους στόχους μας, το ρεκόρ αυτό θα είναι το… κερασάκι".

Πέτγουεϊ: "Έπαιξαν δυνατά στο πρώτο παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανέφερε: " Έπαιξαν δυνατά στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαν πολλούς τραυματισμούς. Διαθέτουν πολλούς αθλητικούς παίκτες. Το κίνητρό μας είναι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στην επόμενη φάση και να βελτιωνόμαστε καθημερινά".

Έπειτα ο Αμερικανός των Πειραιωτών μίλησε για τον Μενσά Μπονσού: " Είναι πολύ αθλητικός. Τον γνωρίζω. Έχει έφεση στα ριμπάουντ και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε μακριά από τα επιθετικά ριμπάουντ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ